LUCzI FERencz Creative Commons License 2003.05.11 0 0 13
Vegyél Citroen BXet. Ennyi pénzért sokkal jobb vétel, mint egy Golf. 500 körül már dieselt is kapsz, és a francia dieselek a legjobbak a világon.
Csak a hidraulikájának az állapotára kell odafigyelni. Bővebb információt találsz a PSA topicban. Használati kényelemben pedig minden európai tipust megver. Nekem ZX-em van, az nem annyira kényelmes, mint a BX, mégis úgy levezettem benne 10 órát, hogy szinte észre sem vettem. Ugyanezt elmondhatyom apám BX-éről is.
Sokan félnek a Citroentől, mert nem ismerik, és a szerelők nagyobb része sem ismeri, de én állítom, egy kis odafigyeléssel a BX a legkényelmesebb európai kocsi. (Mielőtt a Citroenesek megszólnának, jelzem: XM-et még nem vezettem.)

Opel Astrával meg mire Baja-Szeged-Debrecen kb. 400 km-ét végigvezettem, úgy elfáradtam, és beállt a derekam, hogy kiszállni is alig bírtam az autóból.
Akkor fogadtam meg, hogy nekem az életben csak francia vagy amerikai autóm lesz.

Vagy vegyél egy kockaladát. Szerintem ennyiért igen jót kapsz, és olcsón fenn lehet tartani.