Nem tudom, hogy mi szükség van arra, hogy embereket ilyen szinten alázzanak meg, és a művészi értékeiket próbálják meg lehúzni.
A Best magazinban megjelent Alföldi Róbert-Csere László-féle cikkről van most szó. Amelyben a Best állítása szerint Csere nyilatkozott arról, hogy 13 évet éltek együtt Alföldi Róberttel. Eddig nem is lenne gond, de Csere L. állítása szerint ez nem igaz (mármint a nyilatkozat). Azt minden józan gondolkodású ember tudta, hogy mi a helyzet velük, de ezt nem hiszem, hogy így kell "megszellőztetni". Tény, hogy az eladott példányszámot biztos megdobta. De szerintem ehhez művészeket ilyen aljasan felhasználni nem szabadna.
Én is tudok olyan művészekről, akikről triviális a másság, mégsem beszélnek róla, és azért, mert annál sokkal többet ér, minthogy a magánéletéről beszéljenek.
Még nem toleráns annyira Magyarország, hogy ilyent csak úgy megírjanak. Persze jó lenne, ha ez nem lenne probléma. "De hát messze még az unio :)"
Ide várom a hozzászólásokat ehhez a témához is, és egyéb - bulvársajtóból származó - pofátlanságokról is.
SF