Még mindig nem kértél bocsánatot a múltkori szemétkedéseidért, ezért nem szívesen reagálok arra, amit nekem címzel.
Azt azonban fontosnak tartom leszögezni: nem ártana, ha mások lehazugozása helyett a saját értelmi képességeid fölött önkritikusan elmerengenél. Ha komolyan elolvastad volna a (257) és a (258)hozzászólásomat, nem pedig csak fröcsögni kezdtél, rájönnél, hogy olyasmikről kérdezel, amiket leírtam. Természetesen nem szavaztam meg a távolmaradást, mert - mint leírtam - nem voltam MOB-tag, csupán a sporthoz közeli emberként jelen lehettem. Azt is leszögeztem, nézd vissza, de most már olvasd is el, hogy Schmitt ugyanakkor Bulgáriában tartózkodott. A Schmitt - 1984 Los Angeles topikban én állítottam, később bizonyítottam is, hogy egy ember akadt csupán (a kézilabda-szövetség fegyelmi bizottságának egyik tagja), aki nem szavazta meg a távolmaradást. Úgy emlékeztem, hogy nemmel szavazott, de az általam előkapart dokumentum alapján tisztázódott, hogy tartózkodott.
Schmittet egy, a szállodaiparban kiderült sikkasztássorozatban találták bűnösnek. Bilincsben vezették el a már új munkahelyéről, az OTSH Rosenberg házaspár (ma Hold) utcai székházából, az ott dolgozók közül legalább húsznak a szeme láttára. Később Buda István kihozatta az előzetesből, és a nevét törölték a gyanúsítottak listájáról. Én ennyit tudok, az információim az akkor ott dolgozó szemtanúktól, illetve beavatottaktól származik. Az biztos, hogy az ártatlansága egy-két óra alatt nemigen derülhetett ki; de akkoriban egy Buda nagyságrendű fönök mindent el tudott érni.
Végezetül ismét felszólítalak, hogy kérj bocsánatot!