fattyu Creative Commons License 2003.05.10 0 0 52
OK. A téma lezárva a részemröl, mert látom hogy te nem dolgozol a MAC-en hanem csak szórakozol vele.Erre biztos jó!

Nekem viszont nincs idöm arra a munkaidö alatt hogy a G4 órákig keressen valamit a hálozaton keresztül az adatbankban és közben nem tudok semmit csinálni mert az egér (ha egyáltalán!) hajlandó megmozdulni akkor lomha lesz!
(Több 10 ezer adat közül kellene kikeresnie valamit.)

Vagy : nagyobb szines képet kell bescannelni a photoshoppal, de ez alatt nem hajlandó az illustratorral tovább dolgozni "mert scannel".....

Semmi elfogultság nincs az itéletemben. Mint irtam az új gépet nem láttam csak telefonált a kolega, hogy mi tudnánk e segiteni....
Minden software eredeti rajta de nem hajlandó a vegyes (NT és UNIX) rendszerrel együttmüködni (stabilan!)
pedig valamelyik legujjabb 10-es verzió van rajta!
Nem fogunk pár MAC rendszer miatt 65 gépet kicserélni csak azért, hogy az menjen!

INFO: Most minden MAC mellé kaptunk egy régi PC-t ami ugyan csak 512 MB ramos és pentium III 850-es de
igy legalább megy gyorsan minden.Tudod, ha csak az én gépem (MAC)lenne ilyen akkor azt mondanám én is, hogy nem értek hozzá, de mind ilyen!!! Ez már nem lehet sem az én tudatlanságom sem véletlen hiba! EZ ILYEN, MERT MAC!

Előzmény: bat66 (51)