Hali Rezső, sztarij medvegy! Úgy látom, inkább neked vannak elvonási tüneteid a számodra (is) emészthetőbb vitatémák vészes csökkenése következtében. Azok a macsó fiúk ott az olvírben nem tudnak betelni a fegyvertartással, ahogy felületes beleolvasgatással látom, képtelen vagy más irányba terelni a topicot. :-)))
A nekem szánt csipkelődésed azonban nem sikerült sem frappánsra, sem logikusra :-).
Abból, hogy O.V. a könyökömön jön ki, még nem következik, hogy elvonási tüneteim lennének H.Gy. médiaszereplései miatt. H.Gy. számos vonzó tulajdonsága :-)közül fájón hiányzott az élvezhető kommunikációs készség. A mérték, kedves Rezső, a mérték! Ha jó piárosai vannak a Fidesznek, már észre kellett volna venniük, hogy a nem-polgárok csömört kaptak O.V.-től, és szerintem a polgárok sincsenek már messze ettől. És nemcsak O.V.-től, hanem a többi új (vagy leendő :-)) seprűtől is. Valaki már nagyon helyesen rámutatott, mikor volt az utoljára vezető hír, hogy egy pártfunkcionárius meglátogatott egy sportszövetséget?! Pláne, a TV 1 sporthírei között jelentős sportdiplomáciai (!) eseménynek aposztrofálták! Vagy miért vezető hír az, hogy egy országgyűlési képviselő tájékoztatást kérő levelet ír a tb. önkormányzatoknak? A pártatlan, elfogult sajtó széles nyelvcsapásokkal szór hamut a fejére, hogy egy frappáns (-nak szánt) képzavarral jellemezzem őket. És te is Rezső, az igazság tántoríthatatlan bajnoka! Miért nem karolod fel az ÉS kérdéseit (Kovács Zoltán) a Postabank és a Fidesz kapcsolatára vonatkozóan? Kíváncsi vagyok, mikor lesz sajtóhír abból, hogy miért nincs lakása O.V.-nek, miért kénytelen egy bérelt házban lakni, ahonnan hamarosan ki kell költöznie, mert visszajön a tulaj, és egyelőre gondja van, hogy hová költözzön addig is, amíg a miniszterelnöki rezidenciára mehet. (És plánepláne, még Torgyán doktor kedves ebédmeghívását sem tudja egyelőre viszonozni!!!) Mi lett a belvárosi lakásával? Csak nem építkezik? Hol, kivel, mennyiért, miből? Ezek egy virtigli újságírónak bizony legalább olyan hálás témák lennének (l. a Horn villa), mint az, hogy O.Gy. igazolt futballista, és tíz esetből egyszer bele tud rúgni a labdába :-).