Egy másik Kazaa-s topicban a következőket olvastam:
stamina válasz erre | adatok | e-mail 2003-01-18 16:59:05 (28)
A mult evben nagy botrany volt azzal kapcsolatban, hogy a kazaa keszitoi leszerzodtek egy ceggel (Brilliant Digital), amely berbeadja cegeknek a geped szabad cpu idejet, hd kapacitasat es savszelesseget, pl. hogy elosztott szamitasokat futtassanak rajta, stb.
Az a problémám, hogy Kazaalite használatánál a CPU használat érték kijelzője rögtön felugrik 100%-ra,(még akkor is,ha éppen nem töltök le semmit,és tőlem se töltenek) emiatt pl. totál lassan vált képet a gépem.Kazaa nélkül ez az érték kb.16-20% körül mozog.Okozhatják az idézetben leírtak a problémát?
Kb. egy hete használom csak a KazaaLite-ot, előtte sima Kazaa-m volt, de inkább letöröltem,mert sok rosszat hallottam róla.(Kézzel töröltem, mert uninstall nem volt hozzá, és az XP sem bírta lepucolni."Hozzáférés letiltva"ezt írta ki.
A másik, hogy hiába állítom be a foldereket,állandóan azt írja ki, hogy "not sharing any folder" Ez miatt a participation levelem a béka valaga alá került.Hogy lehet ezen segíteni?
(Modik,bocs hogy az egyik Törzsasztalos topicban is ugyanezt leírtam, de ott kutya sem segített,+úgy süllyedt a topic,mint kavics a bányatóban.)