efpeterr,
persze, nyilván a memos/kártyás mp3-playereknek is van előnyük, vitathatatlan. Ha nálad pont azok a szempontok fontosak, amelyekben ez a jobb, és pénzed/lehetőséged van megvenni, akkor hülye is lennél nem ezt tenni, ebben semmi gon sincs. Én scak azért írtam, amit írtam, mert pölö az árával én nem korteskednék a kártyás mp3 playerek mellett, mert abban egy utcában nincs a miniCD-s cuccokkal szemben - különös tekintettel a kártya-cd közti árkülönbságre. Ezért írtam azt az összehasonlítást, ami arról szólt, hogy ate 256 megás kártyád árából én 12 éd fél gigányi miniCd-t veszek.
Amúgy sztem nem véletlne, hogy itt, a topikban még a mai napig sem nyert egyik irányzat sem. Az MD, a miniCd/mp3, illetve a kártyás mp3-palyereknek egyaránt van fanclubjuk ,hogy így mondjam :) És ez tán pont azért van, mert eltérőek az igényeink - mármint nekem lehet, hogy más dolgok dófontosak, mint neked, vagy megint másnak. Ez így jó, nem?
Amúgy, ha egyszer gazdag elszek, kurvára nem elképzelhetetlen, hogy magam is tányergelek a kártyásokra :)
Gr0