satine Creative Commons License 2003.05.07 0 0 42
Néhány ár, amíg még emlékszem:

csak annyit, hogy mi a Menzelben voltunk, tehát a szállodai árak erre a 4*-os szállodára vonatkoznak. Gondolom, a 3*-ban kicsit olcsóbb, de nem tudom.

1,5 l víz a parti büfében: 2,5D

1 kis sör, helyi, aranypapíros, 3cl a parti büfében szerintem ápr. végén 2,5D volt, májusban 3,2D, de lehet, hogy csak az első napi sörre rosszul emlékszem, a későbbiekben mindig 6,4-et írtunk alá a két kis jéghideg sörért.

a reggelinél ugyan ingyen volt 2-féle mesterséges gyümölcslé, volt kávé, tea, tej, kakaót is keverhettél magadnak, teát vagy 10-félét raktak ki mindig,
ennek ellenére az ott előttünk frissen facsart narancsléért fizetni kellett, isteni volt, de 1 pohár= 1,8D

1 kis (az úgy 3,5, vagy 3,75 dl...) helyi bor az étteremben a vacsorához 6 D, a nagy 11 D volt.
Én először kértem itallapot, de akkor épp nem tudtak hozni, aztán hagytuk a csodába, tehát nem tudom, hogy a külföldi borok mennyibe kerültek, gondolom, jóval drágábbak... Mi helyi rozét ittunk, mert az volt behűtve, és a rengeteg finom kajához illett.
A víz itt is 2,5 D volt, de csak 1 literes, és csak nagy vizük volt, hiába akartál volna csak egy kis vizet inni.
Viszont az ott vett vizet/bort kivihetted az étteremből, és másnap be is hozhattad, bár ilyet elvétve láttunk.

jégkrém a szállodában: 2,5 D
fagylaltkehely a szállodában: 3 D

Bocsi, mennem kell,
holnap folytatom a taxival,
vízisporttal és egyebekkel.
Sziasztok!