ned kelly Creative Commons License 2003.05.07 0 0 398
Miert, most hirtelen szent lett? Mitol? A masik, en a nyugati demokraciarol beszeltem, es altalanossagban, nem feltetlenul az USA-rol. Ami az USA-ban rossz, az a tobbi angolszasz orszagban is kb. ugy van. Es hol szidtam a te imadott Egyesult Allamokodat? sehol. Tudod mi a szidas es a biralat kozott a kulonbseg? nem hinnem. Az, hogy USA cegek kaptak megbizast, s termeszetesen nem Iraktol, hanem a "felszabadito" USA-tol, vagyis sajat maguknak adtak megbizast, fenyesen bizonyitja azt, hogy nekik, amellett hogy egy kenyelmetlenne valt "barattol" megszabadultak, uzlet az egesz. Azt mondom, hogy nem eleg az erv a tamadashoz, hogy egy gyenge szomszedos allamot esetleg meg tud hoditani. Ma mar ehhez sokkal tobb kell. Kozel sem volt olyan veszelyes Irak, mint ahogy ijesztgettek a vilagot, a vegyifegyverekkel, meg mindenfele hazugsaggal. Amerika vezetoi, kepmutatoak, hamisak es hazugok, szemrebbenes nelkul azt teszik, amit akarnak. Ha ujra elolvasod megint, en a demokraciabol csak az erkolcsi es a kulturalis oldalt biraltam. Talan azt, s ez igy van, az angolszasz orszagokban ketpartrenszer alakult ki. Ezt is megkerdojelezed? A maradek partok statisztai lettek a valasztasi bohozatoknak.
Előzmény: math (397)