Skót Béka (C3) Creative Commons License 2003.05.06 0 0 1498
Bandi!

Elmesélnéd, mit alkottál az auspuffal? Mert én is nemsokár egy PONT ilyen tuningot szeretnék!

HAMAROSAN!
SKÓT BÉKA XXL kampány (gyári kormánymű visszahívás) fotó sorozata látható lesz az interneten! 4 óra a szervízben 50 fénykép. A kezdetektől a végletekig!

ABS kampány már nem zajlik!
Állítólag csak kis meló volt vele, egy kábelt újra kellett szigetelni! És kész!

C. NAGY Bécsi Út! 0-5 pontig. 5 PONT
Abszolúte korrektek voltak, segítőkészek, kedvesek, és semmire nem akartak lehúzni. Nem visszakoztak, amire azt mondtam nem oké, 2x is átnézték! Egyébként mehetek vissza 16án is, mert toronycsapágy zsírozás is kelleni fog, mert nyekereg mint egy moszkvics!

Láttam a SPOT-ot belülről!
A fordulatszámmérőn CSunya nagy betük vannak, az ajtókárpitot már két darab látható csavar tartja, a középkijelző ultra nyomi, no extra, fura anyagu ülések, no centrál, és tekerős ablak!

C3 story:
A szervíz szerint a C3 az egyik legjobban eltalát Citroen, kevés a hibás autó, és 30eKm ig senki nem jön szervízbe! A 4 óra alatt 1db C3 volt benn az is gumit cserélt téliről nyárira! :)
A készleten egy darab C3 sem volt, és az elöjegyzési listában sem láttam C3as szervízt mert én mondhattam meg mikor akarok jönni 2 hétre be vannak táblázva! Válogattam a napok között!
Mivel meglátták, hogy fotózom beszélgettem jó sokat a szervízvezetővel, és Ö a következőket mondta!
A Citroennek van a legrugalmasabb garanciális elbirálása (jobb mint a fordé, és a hondáé).Az egy éven kivül a főbb alkatrészek meghíbásodása esetén úgyan úgy cserélnek és szervízelnek INGYÉ! (főbb alkatrészre 3 van amire 5 év gari van).
A C3nak a saxonak ugyan olyan Citro betegségei vannak amiket ők nagyon jól ismernek, nekem csak mondanom kell mit tapasztaltam és már vágják is rá a feleletet, amire nem lenne válasz a gyár 24 órán belül küldi a megoldást! Azt is mondta, hogy olyan szinten computerizált a kis békuci, hogy gép nélkül már nem lehet megllapítani mi a baja!

Ennyi jutott az eszembe, képek hamarosan!

Üdv SB(C3)
Bocsesz a hosszú rizsáért!

Előzmény: Bandikut (1497)