bbtop Creative Commons License 2003.05.06 0 0 322
Nahat ez nem semmi, az igaz iszonyu nagy es hideg szelek fujtak Gronland felol, de ezt nem gondoltam volna hogy leszakajtja a kocsi ajtajat, majdnem legalabbis. Kicsit csaloka volt mert amikor kedden erkeztunk olyan szep napos meleg volt, aztan masnapra meg ho is esett. A buszos kirandulasok jok voltak, az egyiken egy nagyon jofej pasi volt a turavezeto, rengeteg infot nyomott izlandrol, a masodik napon viszont egy fura no volt, aki allandoan ilyen izlandi nepdalokat enekelt, borzalmas hangja volt. Es a busz tele volt nyugdijasokkal, akik olyan ot percnel tovabb nem birtak a buszon kivul tartozkodni, igy sok helyen nem toltottunk sok idot, viszont nem is szamitott annyira mert aznap volt a Blue Lagoon is, ahol mindenki ment a maga utjan, tenyleg most belegondolok hova a fenebe tuntek a nyugdijasok, egyet se lattam uszkalni... Na szoval ebbol a szempontbol jobb az autoberles, bar mi szerintem meg igy is tobbet lattunk ket nap alatt, kocsival valoszinuleg a felehez se talaltunk volna oda. Azert remelem ti is jol ereztetek magatokat a kalandos ut ellenere.
Előzmény: Sobbacs basa (321)