tigger6 Creative Commons License 2003.05.06 0 0 32
Szia Menyus_1!

A Kodak DX3900 kifutott típus, ettől függetlenül nem rossz gép.Az általad felsoroltak közül ez az egyetlen ami 3 megapixelt tud viszont 2X optikai zoomot, a többi mindegyik 2 megapixeles és 3X optikai zoom. Az újabb gépek kifinomultabbak és jobbak a szolgáltatásaik, pl.a Kodak CX4230-ban van állóképelforgatás. A Kodakon kívül mindegyik tud mozgóképet felvenni hang nélkül, max 15-30 mp-ig. A Fujiba xD kártya kell, ami drágább a CompactFlashnél. A Kodak CX4230-ba MultiMedia kell, ami szintén drágább, viszont van 16 MB belső memóriája. A Canonnak a legnagyobb a súlya. Képminőségben a Kodakról tudom, hogy nagyon jók a színei, minden automatika viszonlag jól működik benne, nagyon egyszerű a kezelése és magyar a menüje is. A Canon is szép képeket csinál, a Fujiról hallottam, hogy a fehéregyensúlya nem az igazi - beltérben rózsaszínek a képek sokszor, nem tudom ez erre a típusra mennyire igaz. A Nikon is szép képeket csinál, a 2100-ast én még nem ismerem ennél jobban. De az biztos, hogy a Kodakot a legegyszerűbb kezelni. Ha jól tudom még magyar nyelvű számítógépre telepíthető szoftvert is lehet hozzá kapni.

Előzmény: Menyus_1 (31)