naszia Creative Commons License 2003.05.05 0 0 132
Szia _db!

A bolt címe digicamabholshop, ha jól írtam. Én pénteken délelőtt rendeltem meg a gépet, és délután kettőtől már át is vehettem. Minden stimmelt, a boltban egy 40-es faszi volt, szépen elővette a kikészített cuccot, előkapta az ÁFA-visszaigénylő tömbjét... Szép pörgősen ment az egész, ő is tudta mi-merre-hányméter. A dobozt is kibontotta és szépen megmutogatta nekem, mi micsoda, hogy minden megvan-e. Nekem baromi szimpatikus volt, én ilyen szolgáltatásról álmodozok itthon!
A vámról: Hegyeshalomnál jöttünk. Mi előbb átmentünk a határon, előtte kibontottam persze a cuccot, és bekészítettem eztmárrégótahasználom pozícióba. Miután gond nélkül magyar földön voltunk visszabatyogtam a vámépületbe és ott az osztrák kollégának mondtam, hogy ÁFA-t szeretnék visszaigényelni, papírt megnézte, plussz útlevél, aztán ment is a pecsét.
Innentől kezdve már csak a lóvéért kéne elmennem, de azt még egy darabig nem tudom még elintézni, talán hét vége fele. Ha van valami bibi vele, majd írok arról is.

Naszi

Ui.: Kérdezősködtem pl a Peloga-nál is, de azok nem válaszoltak olyan kedvesen, úgyhogy én oda biztosan nem fogok menni. De lehet, hogy azok is tök korrektek amúgy

Előzmény: _db (131)