kukucs33 Creative Commons License 2003.05.05 0 0 3059
Sziasztok,

Claudius,
Szerintem a kormányt ne nagyon "tuningold" házilag, mert légzsákból kifolyólag nem nagyon fogják tolerálni a szervizben ha kiszúrják az "idegenkezűséget". Inkább kéredzkedj be a szervizbe amikor szétkapják és csináltasd meg velük a trükköt, nehogy később baj legyen. Én is sk szoktam szerelni, de ezt nem vállalnám be. :(

Más: A szélvédő melletti baloldali gumicsík elhagyott:(
Igaz, kb 120 - 130 km/h val robogtunk éppen, erős jobbról fújó szélben, na de akkor is! Szerencsére megtaláltam az út szélén és visszapattintottam, de úgy vélem nem fog ártani egy kis ragasztó, végig a felfekvő felületeken elhelyezve. Ahol a felső gumicsíkhoz illeszkedik ott bizony nem valami erős a ragaszkodás, így alá tudott kapni a szél és onnantól már húzta le a többi részét is. :-(( Asszem konstrukciós hiba lehet, mert mintha valaki már panaszolt volna hasonlót.

Ugyanakkor a fogyasztásom 5,4 liter/100 km volt, ami a három személy + csomagok és a 100 alatt csak ha feltartanak tempó melletti jónéhány pörgetős (5500 - 6200 rpm) előzéssel egy 8V benzines motortól szerintem egész jó. :-))

Jó utat mindenkinek!

Előzmény: claudius25 (3057)