"Szív, sűrít, kipufog, stb
Ez egy rap banda számánának a szövege, és semmilyen törvényelleneset nem tartalmaz, egyébként már betiltották volna. Ezt a számot játszák TVben is. Akinek nem tetszik, az ne hallgassa. Minek jöttetek oda, ha nem tetszik? Én sem megyek el egészséges fejbőr koncertre és nem kezdem el dobálni a színpadot mondván, hogy engem provokál a szövegük."
Olyan szert próbál népszerűsíteni, melynek fogyasztása ma törvényellenes.
már betiltották volna
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Magyarországon?
"egy civilizált joggállamban a törvénytelen cselekedetet az állampolgár feljelenti a rendőrségen és nem önbírásokodik. Szóval ha törvénytelen, akkor jelentsd fel. Passz. "<6i>
Vagy demonstrációval hívja fel a figyelmet a törvénytelenségre. Én nem dobáltam, nem bunyóztam, békésen demonstráltam, ahogyan a többségünk.
"Ki heccelt? A békésen álldogló fiatalok? Talán azzal, hogy levegőt vettek?"
Nem azzal, hogy ahogyan leírtam, mutogattak a kordonon túlra. Most sajnálom csak igazán, hogy nem vittem fényképezőgépet....
"Akkor nem ugyanazon a tüntetésen vettünk részt, én ugyanis csak az egyik oldalon magából kivetkőzött, gyülölködő taplókat láttam, míg a másik oldalon békére és szeretetre felszólító szónokokat és döbbent de békés fiatalokat."
Hát, akkor tényleg nem ugyanazon voltunk. Én tegnap (2003.05.04.) délután 16:00 és és kb 18:15 között a Vörösmarty téren voltam.
Te biztos a Weöresmartyra mentél, mi?:)