Bendegoose Creative Commons License 2003.05.05 0 0 74
"Ezek az idióták azért lesznek normális, jóravaló polgárok, mert nyugaton is vannak ilyenek? Ez baromság. Nehogymá ez legyen a mérce."
Állítólag ilyet csak a csúnya balkániak csinálnak. Nos, a válasz nem, nem csak a csúnya balkániak csinálnak. Persze ettől még nem jó dolog, de ez a balkánozós duma hazugság.

"1, Mondj erre példát! "
Szív, sűrít, kipufog, stb

"Ha így is történt volna, vajon kit biztattak volna ezzel? A mi oldalunkon azt, akit erre nem kell biztatni, vagy a ti oldalatokon azt, aki hiába is biztatnának? Ugyan kit?"
Tök mindegy, hogy kit. Nagy nyilvánosság előtt bűncselekményre buzdítanak. Ez törvénytelen. Passz.

"Az egyetlen provokáció az volt, hogy átjöttetek anyázni a mi térfelünkre és nem maradtatok a nektek kijelölt tetületen, dobáltatok és rugdostatok. Én mint rendező mindössze egy esetben láttam, hogy a mi részünkről valaki erőszakkal válaszolt az erőszakra, és akkor is azonnal leállítottuk az illetőt. És ez egy nagyon elszigetelt példa volt. Mi nem provokáltunk senkit."

Tudod, nem az a provokáció, ha agresszívan lép fel valaki, hanem az, ha valakit fel akarok heccelni, hogy agresszívan lépjen fel.

Nem igaz, hogy ti voltatok a jók, és mi voltunk a rosszak.

Mindkét oldalon voltak taplók és normálisak.
De a sajtó ezt nem így állítja be.

És mondhattok nekem bármit, én ott voltam, és láttam. Direkt mászkáltam ide-oda, hogy mindent megjegyezzek, mindent lássak, hogy biztosan tudhassam, mi a hazugság és mi nem az.
Mint tapasztalhattad, sokmindent elismertem.
Két dologban vitatkozom, mert saját szememmel láttam:
-mindkét oldalon voltak bunkók
-a többség mindkét oldalon normális volt(legalábbis ami a tüntetésen való viselkedést illeti)

Egymás mellett ácsorogtak drogellenes transzparenseket tartó, és kannabisos pólos palik döntő többségében normálisan viselkedve.

Saját szememmel láttam:
Néhány tarjaos idióta dzsonirotten maradvány a kordonon túlról mutogatott nekünk. Egy nagymagyarrszág pólós srác - tényleg - normálisan szólt neki valamit (hogy mit, nem hallottam).
Először is, 3-4 gyerek úgy összeszarta magát egy db kimndottak kistermetű fiataltól, hogy egészen meglepődtem. Aztán el is takarodtak.
Pedig a srác kedves volt velük, és a mimikából azt vettem, ki, hogy arra kérte őket, ne provokáljanak.
Egyáltalán nem volt fenyegető a helyzet.

Bende