Bendegoose Creative Commons License 2003.05.05 0 0 37
Kedves Mindannyian!

A baj egyik fele az, hogy elolvastam mit ír az Index a tegnapi tüntetésről. A másik fele az, hogy ott voltam.

A kettő között semmi összefüggést nem láttam.

Biztos voltak apróbb atrocitások. A dobálásokat én is láttam, nem is nagyon tetszett. De talán nem kellett volna provokálni. Persze a provokáció tudatos volt, hisz mindenki tudta, ha adott esetben kap is egy két pofont, az nagyon-nagyon jól fog jönni a sajtónak.

Most el vagytok keseredve. El vagytok keseredve, mert kiderült, hogy a rendkívül hangzatos "könnyebbik úttal" sem tudtatok harmadannyi embert összeszedni, minta másik oldal.

Persze lehet a sajtóban hazudni. Teszitek is. De a kicsivel arrébb lévő IDF-es rendezvényre legalább annyira szakadt arcok jöttek oda megzacarni, mint a csúnya fasiszták, akik titeket zavartak meg. Csak nekik nem volt vér a pucájukban. Odaszaladtak, bekiabáltak, és elszaladtak.

A mi prolijaink legalább tökös prolik... :))))

A füttykoncertet pedig lehet nem szeretni, de nekem ugyanúgy jogom van kifütyülni valakit, mint ahogyan neki elmondani. És attól nem kell félni, hogy nem tudta elmondani, hallottuk már eleget.

Na, füstölögejetek csak...
:))))

Bende