"Legyünk ott mi is a Vörösmarty téren, délután 4 órakor, síppal, dobbal, nádi hegedűvel és egyébb ütős hangszerekkel, fojtsuk beléjük a szót!"
Ez persze rendben van, vagyis a demokrácia a harc eszközeiben is megtestesül. Ők beszélni akarnak, mi zajt csapunk... Idáig korrekt.
Én baloldali érzelmű vagyok, mindenféle drog ellenzője, és ezt azzal is tudom bizonyítani, hogy a gyermekeim drogmentesen nőttek fel, még csak - sajnos, velem ellentétben - nem is dohányoznak. Tudomásom szerint a kormány többször is elhatárolódott a kendermagosoktól.
Akkor mit keres itt a te általánosító, igazságtalan dührohamod?: "Hazudtok, aljas módon letagadjátok a saját céljaitokat (a drogok legalizálását, népszerűsítését, a jövő megmérgezését), és közben szabadságról ugattok."
Persze lehetsz akár dühös is... Az újabb mondatoddal viszont már tényleg nem tudok mit kezdeni: "Hát most megkaptátok a szabadságot."
Mit kapunk meg még? Inkvizíciót? Kötelet, jó kövéret? Már eljött az ideje annak, á lá Orbán Viktor, hogy egymásnak feszüljenek az erők? Jöhetnek a PK-rohamosztagok? Legyetek óvatosak, egy történelmi Adolf már üldözött minden deformitást, elmeháborodott módjára.