ned kelly:
Ausztralia politikailag tamogatta az USA-t a Szaddam elleni haboruban.
Hol a lojalitasod
Z-miklos
elnezest, de mi koze a lojalitasnak egy uralmon levo politikai parthoz? En az orszaghoz vagyok lojalis, s nem a vezeto politikusaihoz. Mint sokan masok, nem is a Howard-fele partra szavaztam a valasztasokkor. Kulonben nemcsak politikailag, hanem katonailag is tamogatta Ausztralia az USA-t es Angliat, kb, 2500 katonabol allo alakulattal. Egyebkent nagyon sok, kb az orszag lakossaganak a 60%-a nem tamogatta ezt a haborut. Es az USA-ban is nagyon sokan elleneztek, ami nem jelenti azt, hogy ezek az emberek gyulolik a sajat orszagukat, ahogy mi sem gyuloljuk Amerikat. Miert "kell" nekem szeretnem a Bush fele adminisztraciot, amikor nem szimpatikus ez a terjeszkedo, agressziv, atlatszo hazugsagokra epult, mondvacsinalt haboruja.
Az USA az uj Romai Birodalom. Kifele eros csak.
Ausztralia politikailag tamogatta az USA-t a Szaddam elleni haboruban
Ez megint egy nagy tevedes. Az uralmon levo politikai part tamogatta, de az orszag lakossaganak a 60%-a nem.
Az, hogy Bush-nak megnott a nepszerusege? Lehet, egy haboru, ha megnyerik, nepszeru lesz, akkor is, ha igazsagtalan. S most nehogy azzal gyertek, hogy Szaddam tamogatoi vagyunk. Mert utolso adukent mindig ezt hozzatok elo. Franc Szaddamba, meg az osszes veres diktaturaba. De francba az igazsagtalan, a penzt es profitot hajszolo, masokat romlasba donto, akarmilyen szuperdemokracianak... Az EU eppen azert jon letre, hogy az USA dominanciajat kicsit visszaszoritsa Europaban is, gazdasagilag es katonailag egyenlo legyen. Ez az egyik ok. Erdekes, csak most kezdtek arrol beszelni, hogy az ENSZ egy nagy nulla. Amikor az IRak ellenes szankciok eletbe leptek az elso Obol-haboru idejen, amikor az ENSZ egisze alatt felhivasok tortentek Szaddam Husszein es rezsimje ellen, senki nem mondta, hogy az ENSZ egy nagy nulla. De ebben valoban igazat adok nektek, az ENSZ a gyengek ellen eros, az erosek ellen meg olyan, mint a harmat. Egy bab. mely csak egy csomo penzt emeszt fel, s melynek az USA a ra eso penzugyi tamogatasat ki sem fizeti. Jol teszi, most mar en is azt mondom. Naplopo, elfogult, korrupt banda az ENSZ is.