"Sokkal fontosabb a testiségnél, hogy mellette állj, hogy számithasson rád, hogy figyelj arra, ha valami bántja, ha nem érzi jól magát. Becsüld, és tiszteld! Soha ne érezze, hogy elhanyagolod, hogy nem fontos neked. Sose bántsd meg saját örömödért! Tudjál megtenni olyasmit érte, amit magadért nem biztos, hogy megtennél. (persze nem mindig, de legalább néha)
Törődj vele! Okozz neki örömet. Szeress vele lenni. Ne érezze azt, hogy nyűg a nyakadon. "
én találtam vkit aki iránt így érzek és egész életemben képes is lennék erre (ebben 100%-ig biztos vagyok - életemben ebben az egy dologban tisztán látok) de az általam említett okok miatt ez elérhetetlen marad örökre; tudom hogy kedvel, meg nagyon jóban vagyunk, de semmi több nem lehet ebből; hisz van szeme és vannak elvárásai, és ha vkinek van választási lehetősége akkor nyilván a neki legmegfelelőbbet, legjobbat választja; nálam mindenki jobb - mint mindenkinek - magyarán semmi esélyem sincs;
DE mégha vmilyen csoda folytán engem választana, akkor is bűntudatom lenne hogy NÁLAm 1000x jobbat érdemelne - őszintén szólva nálam mindenki jobbat érdemel
de amit írtál az jól esett!!! :) - ezek után azt nem értem neked hogy lehet problémád, ha ilyeneket tudsz és érzel!?