Nagynulla Creative Commons License 2003.05.03 0 0 82
Kedves Ismeretlen2x
Olvastad az 59-es hozzászólásomat?
Ott egy férfitől idézek, hogy mikor jó társ, egy társ. És magam is így gondolom.
Mi van ebben, amit te nem tudsz megvalósítani?

Elárulok neked egy titkot. A nők egy része (nem tudom mennyien, de vannak) nem is élvezi a szexet. Már konkrétan azt, amit annak hívunk.
Hanem azért szeret szeretkezni, mert érzi a szeretett férj ölelését, közelségét, mert beszívhatja az illatát, mert átjárja a melegség, az összetartozás érzése, plusz érzi azt, hogy kell a szeretett férfinek, szükség van rá, valaki nőnek nézi, és kívánja őt, csak őt, és ez nagyon fontos. Az, hogy az ölelés beteljesedik-e, majdnem mindegy, hisz annyi más úton lehet örömöt okozni.

Sokkal fontosabb a testiségnél, hogy mellette állj, hogy számithasson rád, hogy figyelj arra, ha valami bántja, ha nem érzi jól magát. Becsüld, és tiszteld! Soha ne érezze, hogy elhanyagolod, hogy nem fontos neked. Sose bántsd meg saját örömödért! Tudjál megtenni olyasmit érte, amit magadért nem biztos, hogy megtennél. (persze nem mindig, de legalább néha)
Törődj vele! Okozz neki örömet. Szeress vele lenni. Ne érezze azt, hogy nyűg a nyakadon.

Soknak tűnik, és van még több is, de ha szeretsz valakit ez magától jön. És ami a legfontosabb, viszonozni fogják!
Minden ember "meghálálja", ha törödnek vele.
Tudom, hogy a nők közt van ilyen. Férfit eddig azt az egyet találtam, akitől idéztem, de ő foglalt. :-(((
Úgyhogy fel a fejjel.
Lehet nem hiszed, de azt sokkal könnyebb nélkülözni, mint a lélek tisztaságát.

Előzmény: zombie2x (79)