Zolcsi Baba Creative Commons License 2003.04.30 0 0 7286
szilva(7265): Minden konklúzióddal egyetértek. Az mpg123-at nem ismerem egyébként.

version9(7266): Bocsi. A gepek=gap-ek. Vagyis az az indexek a számok elején (esetleg közben is).
Nem használtam RWin-két csak próbálgattam; hogy müxik ez a cue-buherálás mp3-al ? A Winamp meg tudja különböztetni az egyes trekkeket a cue alapján vagy csak felíráshoz használhatod ? A Nero is felírja így vagy csak az EAC ?

shop(7268): A fülem nekem se tökéletes, viszont az asztali cuccom jó(bb). A dinamikus részeknél és egyes magasaknál érzek különbséget.
320-at használhacc akkor is, ha nem tökély a lemez dinamikája. Csak azért mondom, hogy ez az igazi, mert így marad az eredetihez legközelebbi a matéria (minden eredeti hibájával együtt!)...
Mindenben igyekszem az eredetit a lehető legjobban reprodukálni, ezért is írom maximum 4x-en az audiot. Ha a cégnél írok netán, akkor pedig 1x-en, mert a Plexi 1210-es hálistennek az 1 és a 2x-est is tudja... :o))

toyotakacsa01(7271): Már a megoldást is leírtad a problémádra... :o)
Használj TDK-t. Nincs a világon olyan író, amelyik egyformán szeretné a különböző alapanyagot. A tiéd nem szereti a Philips 48x-t, de szereti a TDK-t. Örülj neki, hogy nem vagy láma, és magadtól rájöttél a megoldásra... :o))
A konkrét kérdéseidre a válasz sorban: nem,nem,nem.
Az olvasási sebességgel meg ne foglalkozzál; a 'riöl 50x' csak parasztvakítás. A 24x-es tökjó, és elég is.

Tybald(7272): Én is, de én se jegyeztem meg... :o(((

Galine(7273): Most végülis miként írtad ? VCD ? SVCD ? DVD ?
Egyébként a kérdésedre a válasz: igen.
DE !!! VCD = mpeg-I , SVCD = mpeg-II, és a DVD is, 'csak' más norma.