harpokratesz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 1174
moem,

Nálam ugyanez a probléma a videóval. Már írtam korábban ide ezzel kapcsolatban a topicba, de nem kaptam rá megfelelő választ, így azóta is így működik a videóm. Nálam is ugyanezek a tünetek (kivéve a szellemképet) és UPC-m van, viszont mintha mostanában magától enyhült volna a tünet (ez azóta van, amióta kölcsönadtam valakinek a videómat és ő is használta, persze nála tökéletes volt a kép. Úgy látszik ez jót tett neki.), kevésbé csíkos és remegő lett a kép, de azért még mindig zavaró. Nálam ez a zavar, csak a videón beállított tévécsatornákon jelentkezik (amikor a tévé kábelét bedugom a videóba) és sajnos a felvételnél is látható. Azt szoktam csinálni, ha lejátszok kazit, hogy csak a videó kábelét dugom a tévébe, és akkor jó a kép a videcsatornán.

Amit Asszem javasol, azt nem értem világosan. Az újabb videókon már nincs olyan csavar hátul, amin a frekvenciát be lehetne pontosan állítani, de a menüben meg nem értem, hogy hogyan lehet ezt beállítani. AV kábelen megy a jel a TV felé, és nem RF-en.

Szerintem A UPC-nek nem érdemes szólni, mert nem hinném, hogy tudnának segíteni, én már beszéltem velük ezügyben és elég értetlenül álltak a probléma előtt.
Inkább videó-és tévészervízt kellene megkérdezni, biztos van valami megoldásuk rá.

Ha megtudsz valamit a megoldással kapcsolatban, légyszi írd meg nekem ide a topicba, én is írok neked, ha találtam rá megoldást.

Előzmény: moem (1171)