Megeccer, roviden:
9 ev alatt sem sikerult a tomegpusztito fegyverek nyomara bukkani. S most sem, amikor mar oda mehetnek az amcsik, ahova akarnak.
Szoval ez az ok kilove, egy nagy hazugsag volt, ezt Mr. Bush is tudja...
KERDEZD MEG CSAK HANS BLIX-et, vagy az elozo haboru ENSZ altal kikuldott fegyverzetellenorzo bizottsag akkori elnoket, az aussie BUTLER-t.
Szovak ez kilove.
Szaddam kegyetlen rezsimje. Az USA mindig is pro izrael barat volt a vegtelensegig. Nehez elkepzelni, hogy azert ment oda, hogy a szegeny arabokat felszabaditsa. Nagyon nehez. Amikor az Iran-Irak haboru vagy 10 even keresztul az orra elott zajlott, nem erdekelte az elpusztult arabok elete. Szerintem ez is kilove. Az meg foleg nem, hogy a sajat nepet terrorizalja. Kilove.
Semmifele bizonyitek nincs arra, hogy a 11/9 elkovetoivel vagy mas terrorista szervezetekkel kapcsolatban van vagy patronal. Ez is kilove.
Hogy a felelmetes iraki hadsereg, mely veszelyt jelent a vilag biztonsagara, s ezert tamadtak meg, ez is vicc. Setahaboru, minimalis veszteseggel. Ez is kilove.
Mi marad?
Az olaj, melyet nem lopnak el, de kontrollalni fogjak. Az egesz terseg az USA befolyasa alatt lesz, Izrael vallarol egy oriasi terhet leveve. Most mar egyaltalan nem mer senki Izraellel ujjat huzni. Feken lesznek tartva az arabok, de ki tartja majd kordaban a zsidokat?
Erdekes dolgokat hallottam:
azert nem talaltunk Irakban tomegpusztito fegyvereket, mert atcsempesztek Sziriabaa haboru megkezdese elott. Hehe, szeretem a vicceket.
Ebbol kovetkezik logikusan, hogy most Sziria rendelkezik a tomegpusztito fegyverekkel, tehat most majd neki, s Asszad elnyomo, gyilkos, brutalis, a terrorizmust tamogato, Izrael letet fenyegeto, etc. etc. orszaganak kell majd az ENSZ fegyverzetellenorzoit beengedni.. S ha nem....Ki lehet talalni. S ennek is majd az lesz a vege, hogy Sziria a haboru kitorese elott atmentette a tomegpusztitas felelmetes fegyvereit Iranba...azeee nem talaljuk...Majd az Oreg Bush unokaja, a mostani fianak a fia, mar a hagyomany szerint fogja a csaladi tradiciot folytatni...