Nem akarok bunkó lenni, de megkérdem én:
Miért jó 0 szériás csatákat játszani? Az ilyenekből nem tanul semmit az ember, sőt! Azt a hamis illúziót keltik, hogy jól játszik az ember, közbe pedig az első human opponent 4 traktorral és két parasztal lenyomja mint a bélyeget.
Human ellen játszva be"csardzsol" valaki csak HK-val, (legyen az akár Maus) esküszöm KIA lesz pillanatok alatt.
Játszottam nemrég PBEM egy Német-Orosz meccset Vienna map-on 1943 jun.-ban 2500 pontból. Na az kihívás volt.
A város simán orosz kézre került, az erdőt átengedtem először a németeknek, középen a mezőn meg trap lett állítva a harckocsiknak.
Tekintettel, hogy a T-34 nem lövi át a pz.VI páncélját meg kellett küszköni míg becsaltam őket 2 85mm-es AA gun kereszttüze elé.
A városban kialakítottam egy védvonalat úgy, hogy a SZU-122-es supportok block-busternek használva lebontottam egy sor épületet. A gyalogság első vonala mögé pedig fedezetnek betettem pár OT-34-est, amik város harcra igencsak jók.
A neber-eket elárulta a füstjük és osonó-pályán mögément két bistra-tank (BT) megrakva SMG squad-dal.
A kereszteződésekbe FT-engineer aknákat telepített.
Az utakon Smokkal redukaltam a látótávolságot, ezzel elvettem a tűzerő előnyét az ellenféltől.
A mezőre belőtte magát a horhosből két DSK, ezzel lassította a gyalogságot, megakadályozta, hogy csapatszállítók rohanják le a lövegek rejtekhelyét.
A 85-ös AA-k range le lett véve 8-ra és be lettek rejtve a bokrokba.
A bokrok mögé bevonult a reinforcement HK raj fedezetnek és ellenlökésre.
NA ez egy csataleírás.:-))))))))))
By Die