caixa Creative Commons License 2003.04.28 0 0 263
Sziasztok!

A sajtó részéről nemcsak BA-utálók ültek ott a koncerten:))) Csak nem a megfelelő, Bryan-szimpatizáns cikkeket találtátok meg:))

Én is ott csápoltam:)
Igaz, inkább ültem a jó kis helyemen, mert nem volt kedvem a küzdőtéren tolongani.

Előtte a kollégák rémítgettek a vacak akusztikával, így végülis a sokkal roszabbra voltam felkészülve...

Szerintem barátságtalanul hosszú idő után köszöntötte a közönséget BA. Talán ezért kellett kb. 10 percnek eltelnie ahhoz, hogy ránézzek a kivetítőre (meg persze a spéci távcsőbe:)) hogy ráeszméljek, tinédzserkorom kedvence elevenedett meg egy estére:)

Az éneklő csajszi tényleg nagyon helyes volt, kedves, magabiztos és legalább tudott énekelni is, nemcsak kornyikált:)
A kamera meg imádta az ütemes, kitartó jobbra-balra csípőmozgását, feltűnően sokat is mutatták hátulról. Sőt, még Bryan is azzal szórakozott, hogy majmolta:))

Egyébként a barátomnak szülinapi meglepetés volt a koncert és bekötött szemmel érkezett a csarnokba, miután gyakorlatilag elraboltam:)))
Nem bánta, mert amikor lekerült a kendő a szeméről, a zsibongó aréna képe tárult elé..:)

Cxa

Ps: Mit érthetett vajon a TV2 azon, amikor "híresen józan életűnek" titulálta BA-t?