amadeus
sose értettem az a hájpot ami a filmet körülveszi, már csak ezért is kíváncsi voltam rá. aztán elkezdtem nézni és az első fél óra után még mindig nem értettem, majd egyre inkább magával ragadott a filmből áradó szenvedélyesség és igazából teljesen lenyűgözött a film. ettől függetlenül soha nem leszek a film nagy rajongója, nem rohanok megvenni a dvd-t, de azt a bizonyos 10 pontot maximálisan megérdemli.
christine
még egy sose. sose voltam egy s. king rajongó. voltak könyvek/filmek amik tetszettek és amik nem. ez a filmje meg egész jól sikerült, bár a könyvet nem olvastam, de a film maga kellemes meglepetésként ért. nem egy korszakalkotó mindent elsöprő erejű alkotás, de átlag fölötti. 10/8
ping pong
az a tipikus „feel good movie” japánból. a legjobb fajtából, fantasztikus karakterekkel, zenével, cgi-vel. ha valakinek rossz kedve van nézze meg és jó kedve lesz, ha jó kedve van akkor is mert még jobb kedve lesz. több helyen is olvastam a filmről, hogy a japán shaolin soccer. marhaság. semmi köze a kettőnek egymáshoz, annyira mások. speciel ez jobban tetszet, bár az is egy totális öröm mozi. amivel viszont ez a film közelebb áll hozzám az a két főszereplő személye ami sokkal emberibb és ezért közelebbinek érzi az ember, jobban tud azonosulni a karakterekkel. 10/10