darius Creative Commons License 2003.04.27 0 0 254
Sziasztok Sarti-sok!
Szerintem akinek nem tetszik Sarti az véletlen se látogasson ebbe a topicba. Egyébként még szerencse, hogy nem mindenkinek tetszik, képzeljétek el hányan lennénk Sartin, ha mindenki hasonló véleményen lenne mint mi. Egyébként én úgy tudom, hogy az új rész és a régi közt a sport pálya van, meg egy üres rész. Az új rész a Hotel Pontos után kezdődik és szerintem kellemes, csöndes, nyugodt. Persze ez relatív ki mit akar, mi gyerekekkel megyünk, ezért egy kicsit másként látjuk mint aki kettesben a párjával megy. Nekünk fontos az, hogy itt lassabban mélyül a tenger, kevesebben vannak a parton, minimális a gépjármű forgalom, a gyerekeket a partról egyedül is fellehet engedni az apartmanba, viszont este egy kis sétával be lehet menni a régi részbe, ahol zajlik az élet. Mi tavaly jártunk először Sartin, előtte elég sok helyen voltunk, Horvát, Spanyol, Görögbe máshol, Olasz. Minden hely szép volt, jó volt. Az egyik ezért a másik azért. Sarti azért tetszett mert itt ideális a gyerekek miatt a part, de ha akarok a közelben találok szép sziklás partszakaszt is, a víz TISZTA, Sarti elérhető távolságban van és az emberek is kedvesek, legalább is az én tapasztalatom szerint. Az új részen is van már étterem, bolt.
Mi juli 20-tól aug 3-ig megyünk apartmanba, két család, eredetileg három családdal mentünk volna, de a harmadik család lemondta, még nem mondtam vissza az ő apartmanjukat, ha valakit érdekel ebben az időszakban egy négyszemélyes apartman, vegye fel velem a kapcsolatot, akár itt, akár e-mailban, vagy telefonon (06 20 9577345) az apartman megtekinthető itt:
www.apartmenthotel-sithon.de
Itt megnézhetitek az apartman helyét, kinézetét, árait. A tulajok közül a férj Görög a felesége Német,ezért a Német honlap.
Mindenkinek kellemes nyaralást.