Derek
2003.04.27
|
|
0 0
205
|
"Elképesztő világnézeti különbség van a műegyetemi és az eltés vegyészek - vegyészmérnökök közt. Az alapdolgokban még csak értjük egymás szavát, de eljön a pont, amikor a mérnök megkérdezi, hogy Jó, és mire tudom használni? mire a vegyész innetől kezdve már ezt a kérdést sem érti.:-) Ő arra tudja használni, hogy ír belőle egy cikket és publikálja."
Nem ertek veled ezzel egyet,Nekem eppen az elso konfliktusom a fonokeimmel eppen abbol szarmazott. valamikor a hetvenes evek masodik feleben(en Jate vegyesz voltam vagyis ugyanaz mint az Elte vegyesz)meg mertem kerdezni a fonokomet,hogy tulajdonkeppen amit mi itt kutatunk az valojaban mire jo. Erre azt mondta lehet belole tudomanyos cikkeket irni. doktoralni es kandidatusnak lenni. En meg erre akkor mertem azt mondani,hogy ez hulyeseg. El is vagtam magamat egy eletre:-)Aztan az szbk-bol egy akkor kezdo kutato,(*most igazgato ott)megkeresett,hogy te Laci,meg kene ezt es ezt csinalni,mert ebben penz is van,meg stb. Mondom a fonoknek miaz abra : a valasz nem illik bele a kutatasi profilunkba. Akkor mondtam basszatok meg es az elso alkalommal eljottem ide az USA-ba. |
|