JuanPablo Creative Commons License 2003.04.25 0 0 1411
Sziasztok!
A nagy dolgozásból egy kis elhajlás lett, de szerencsésen hazaértem és olvastam a hozzászólásokat.
El Robotnyk! Akkor majd Inotán fogok sasolni legközelebb. Ha Pest felé megyünk akkor a jobb oldalon van egy fagyizó? Egy kis sárgára festett házikóban? Lehet, hogy csal az emlékezetem és az Csór?

A küszöbvédővel kapcsolatban szerintem ez nem ott védi a küszöböt ahol a legjobban sérülékeny. A VW T4-en a küszöb élére tettek valami átlátszó fóliaszerű valamit, tudniilik előtte ott kopott le a festék a sok ki és beszállástól. Most a Boxeren is ugyanez a problémám és félek a c3-nál is ott fog lekopni a fösték. Nem mondom, szép szép, de mi lesz a küszöb éllel kicsit lejjebb?
Ha tudtok valami fóliás megoldást, ami nem szedi le a festéket elébb-utóbb, akkor osszátok meg velem a titkot!

Köszönöm az infókat a csomagtartóról, azt gondoltam, hogy a gyárival nincs sok probléma, de mi van a mások által gyártottakkal?
Ha valakinek nem gyári van, ossza meg velünk tapasztalatait és azt a helyet és árat ahol vette, természetesen a negatív dolgok is érdekelnek.

Köszi, jó éjszakát!
JP