csaboc Creative Commons License 2003.04.25 0 0 401

Udv a lakok kozott.

Ha a Lehel utra nez akkor x=2 v. x=4:)

A Tervdokumentaciot nem igazan hajlandoak meg megmutatni sem. En is mondtam nekik a szerzodeskor, hogy nem artana ha lathatnam ha mar egyszer azt irtam ala hogy tudom mi van benne es hogy azt elfogadom. Arrol mar nem is merek almodni, hogy oda is adnanak belole egy peldanyt hisz sokba kerul a fenymasolas.A 10M-es araba ez mar nem fer bele:) Ugye kreko:)

Nekem meg a muszaki leirassal is problemam volt. En nem vagyok szakmabeli, de szerintem egy muszaki leiras azert muszaki leiras, hogy
konkretumok legyenek benne. Javits ki ha tevedek. Az mar nekem is szemet szurt, hogy nemsok konkretum van benne. Pl. hogy milyen markaju csaptelep, konyhabutor, tuzhely, suto stb. lesz a lakasban. Kertem oket, hogy valamit irjanak bele -markat v. arkategoriat - de azt mondtak, hogy meg nem tudjak mi kerul majd beepitesre. Kerdeztem toluk, hogy akkor hogyan kalkulaltak ezek ktg-eit bele a lakas araba.Nem tudott valaszolni ra. Azt meg mar csak ugy megemlitem, hogy a (elo)szerzodes meg hivatkozik arra, hogy a muszaki leirasban meghatarozott anyagok helyett az eredetivel azonos minosegu es arkategoriaju, mas anyag keruljon felhasznalasra. Szoval egymasra hivatkoznak de egyikben sincs benne:)

Mert ugye a bemutato lakasba beraktak a legjobb es a legdragabb cuccokat - lasd Otthon magazin aprilisi szama -,de hogy a mi lakasunkba nem az lesz az is tuti.

Lehet hogy egy kicsit skeptikus es borulato vagyok, de en ugy gondolom hogy ha mar az ember ennyi penzt kifizet, akkor nem artana ha tudna azt, hogy pontosan mit is fog kapni a penzert amikor beleugrik. Ugy latszik egy auto vasarlasanal ezt meg lehet csinalni(marmint hogy kivalasztod hogy pontosan mit akarsz bele es ez mennnyibe kerul), de egy lakasnal ami tobbszor annyiba kerul ott meg ez nem mukodik ez.

Bocsi ha kicsit hosszura sikerult.

Előzmény: ebsik (396)