helgapataki Creative Commons License 2003.04.25 0 0 1393
gt_guri! Nekem az ESP-t 100 000-ért számolták. Te sem tudod, hogy egyenes úton miért villant fel a műszerfalon az ESP jelzésem? Éppen kipróbáltuk, hogy milyen dögös a hangja, ha jobban kihuzatjuk, mikor észrevettem a jelzést. Nem éreztem különösebben semmi szokatlant a kocsin, lehet, hogy volt valami az úton, amin pillanatra megcsúszott valamelyik kerék? Majd ma figyelgetem, hogy villog-e.

Szia Juan Pablo! Ne bánkodj egy kicsit se, 2 hónapja még én sem tudtam, hogy az ESP-t eszik-e v. isszák. A kocsimat raktárról vettük és már benne volt az ESP és a tolatóradar is. Elvileg nem rakattam volna bele egyiket sem, a napfénytetőért voltam oda. de egyrészt a férjem nagyon ellenezte, másrészt nem is lehetett akkoriban megrendelni. Nem tudom azóta ez változott-e. Különben az ESP gyakorlatilag ingyen van a kocsimban, mert az eredeti vételárból lealkudtam 110 000 Ft-ot. Bizti, hogy tegnap nem nekem dudáltál, de én is találkoztam tegnap az utcánkban egy kék "férfi" C3-sal, és egyből rád gondoltam. Sajnos nagyon kevés a KACSALELKŰ C3, általában mellettünk is rezzenéstelen arccal húznak el, még a fekete tesók is. Kár..