Mila3 Creative Commons License 2003.04.25 0 0 251
Sziasztok!

Alaposan eltűntem, az oka offtopik, így nem részletezem:-)) Most, hogy visszamenőleg elolvastam a hozzászólásokat csak kapkodtam a fejem (szemem)...
Csak annyit szeretnék mondani, hogy mi AKKOR IS FANTASZTIKUSAN FOGUNK NYARALNI, HA A FENE FENÉT ESZIK! És punk-tum:-) Nem várunk túl sokat Sartitól ( még akkor sem, ha sírni valóan gyönyörű képeket láttam róla ),épp azért, hogy ott aztán eltáthassam a számat: Húúúú de csudi!. És túl keveset sem, mert akkor eleve nem oda mennénk. Viszont szerintem nagyon sok múlik azon, hogy ki milyen hozzállással indul el. Szerencsére olyanok vagyunk a párommal, hogy, ha mi jól akarjuk érezni magunkat ( és egymást:-) ), akkor jól is fogjuk. Felfogás kérdése. Mindenhol vannak jó és rossz dolgok is, igyekezzünk a jót meglátni és azt alaposan kiélvezni, mert a nyaralás erről szól. Nem azért kuporgattam hónapokon keresztül, hogy "felháborodjak", ha mellettem magyar szót hallok ( más is szeretne nyaralni ) vagy, ha egy görög ferdébb szemmel néz rám ( lehet, hogy csak szemébe süt a nap ), hanem, hogy érezzem az olajfák illatát, a tenger símogatását, az öblök hangulatát. Idén Sartit. Olyannak amilyen.

De nem szeretnék egy már lezártnak tekinthető vitába újra belebonyolódni, csak ezek jutottak eszembe...

Egy viszont biztos: itt a fórumon a "rajongóktól" ( szerencsére ők vannak többen ) nagyon sok segítséget, tanácsot, ötletet kaptam ami egy első "Satrisnak" remek dolog! Ezért köszönettel tartozom(unk) mindnyájatoknak! Már tudom, hogy mit érdemes feltétlenül megnézni, és azt hol találom. Hol lehet jókat enni, motort kölcsönözni. Milyen útvonalon utazzunk, mire vigyázzunk. És sorolhatnám.
És az is biztos, hogy még lesz augusztusig legalább 50 kérdésem Sartiról:-)))

Szóval Hajrá Sartisok, még nem voltam, de már az vagyok!:-))

Ui.: Sartitanilla! Írtam Neked, de visszadobott, mert tele van a levelesládád! Kérlek jelezz, ha küldhetem a levelet!

Sziasztok!