ned kelly Creative Commons License 2003.04.25 0 0 107
A második világháború alatt Ausztrália letolt gatyával állt, szinte teljesen védtelenül Japánnal szemben, és nem tudhatták, hogy vajon mi lesz a következőkben... aztán az amerikaiak átvették a problémát.

Ugy latszik, nem figyelsz. Irtam, ezt a segitseget eppen elegszer meghalaltak az amcsiknak. Ugye a Vietnami haboruban kb. otvenezer ausztral katona is ott volt az amcsik mellett. Aztan az elso es masodik obol-haboru. Esetleg ne nyaljuk ki az amcsik seggit, ha ez nem eleg? Kulonben visszataszitoak azok az emberek, akik amcsibbak akarnak lenni az amerikaiaknal. S te nekem valahogy nagyon annak tunsz. Az orszag nagysagahoz kepest eleg kemenyen harcolt es vett reszt az elso es a masodik vh-ban is. A nemetek is elismeressel szoltak a tobruk-i patkanyokrol. Igen, az igaz, hogy Ausztralia Azsia kuszoben fekszik, az USA-ra szukseguk van, a BB eddig mindig kihuzta oket a bajbol. Kulonben nekem ne meselj, hogy nem tudtak, mi lesz. Amerika nem hagyta volna Ausztraliat elveszni. WASP mind a ketto. Angliat sem hagyta.

Előzmény: Tamás (101)