ned kelly Creative Commons License 2003.04.25 0 0 105
Az atomfegyver.;_))) legy ra buszke...
A Me 262-eshez a szovetseges gepek messze elmaradtak sebesseg es fegyverzet dolgaban. A B 17 es a B 24-est irtam, ha nem vetted volna eszre.
de igen, hasznaltak napalmot. Arrol nem tehetek, hogy van, amit nem tudsz. Igen, bulldozerekkel toltak a loveszarkokban es a bunkerekben levo iraki katonakra a homokot. Hogy mi van? Csak az, hogy hulye vagy, az. Elo emberekre homokot tolni. Ha a nemetek tettek volna ilyent a masodik vh.-ban, az haborus buntettnek szamitott volna. De hat ezt az amcsik csinaltak. A masik, a depleted uranium igaz, hogy nem vegyifegyver. Rosszabb. Atomfegyver. En nem irtam, hogy a depleted uranium vegyifegyver. Olvads csak vissza, s ne akarj olyant a szamba adni, amit en nem irtam. Ne csusztass. A mellement raketakbol csak arra akartam ramutatni, hogy semmi nem tokeletes. Meg az amerikai haditechnika sem. Hulyesegeket beszelsz. A bombazasok kovetkezmenye, hogy kiegett, kibelezodott, romma lett. Kulonben a lenyeg a lenyeg, s az ujsagban is ez volt az epuletek fenykepeinek a celja: az amcsik szartak irakra, az iraki nepre, ok csak az olajtol szabaditottak meg az irakiakat.
Vegul, amirol meg nem tudsz, ne ird, hogy hulyeseg, hanem eloszor erdeklodj a dolgok utan...
Hitetlen Tamas.
Előzmény: Tamás (104)