Tamás Creative Commons License 2003.04.25 0 0 104
Nem akarok most pontokban válaszolni, mert sok értelme nincs. Na jó, van ahol mégis.

Először is, több helyen írtad, hogy példálózgatok, meg hogy miért mondok más államokat. Pont azért, hogy megértsd: nem lehet egyértelműen olyanokat kimondogatni, hogy X így meg úgy, mert erre én bármikor tudom neked mondani, hogy nem is úgy, mert például, meg Y is, mert például stb. Ráadásul amit mondtál nagy része banális evidencia, amit bármelyik állammal kapcsolatban bármikor ugyanígy ki lehet jelenteni. Szóval csak óvatosan.

3. Jogi értelemben tökmindegy, hogy harminc, háromszáz, vagy háromezer cseh és lengyel katona, ahogy az is majdnem tökmindegy, hogy milyen feladatokat láttak el. Pusztán jelezni kívántam, hogy enyhén szólva hiányosak az ismereteid.

4. Elolvastad a hivatkozott topicot??? Miért nem vetette be? Erre már többen, több helyen válaszoltak. Most összefoglalom a kedvedért: mert semmi értelme nem lett volna.

Tudod, mi az a "depleted uranium"? Az neked vegyifegyver? :-DDDDDDDDD

Napalmot nem használtak.

Bulldózerekkel? Na, erről még nem hallottam, de lehet, bár nagy hülyeség lett volna, épeszű katona ilyet ki nem talál. Na és akkor, ha rájuk tolták a homokot, akkor mi van?

8. Sokezer rakétából egy tucat mellé ment. Nahát. Egy mondat legépelésekor több hibát vétünk...

9. Köszönöm, nekem ne keress olyat, itt van az összes a gépemen. Tudod mit: keresd csak meg, aztán nézd meg, hogy melyik is az, amelyik a múzeumokról beszél, majd gyere vissza, és akkor folytatjuk erről a beszélgetést.

Ami a minisztériumokat illeti: ha egy minisztériumot felgyújtanak, kirabolnak stb. az nem "lebombázás", mint ahogy írtad. Úgyhogy itt már rögtön nem mondtál igazat, de menjünk tovább... Iraknak egyetlenegy lehetősége van, hogy előbb-utóbb összekapja magát, és ez az olaj. Ezt mindenki tudja. Inkább az ő érdeke, hogy ne hordják szét a minisztériumot.

Mert ha az amik el akarnák lopni az iraki nép olaját, mint ahogy néhány csökkent képességű itt is össze vissza szajkózza, akkor magasról lesz@rja, hogy milyen adminisztratív irányítása is volt eddig az olajtermelésnek, és kiépíti a sajátját, nem gondolod?

Előzmény: ned kelly (81)