Steffi21 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 194
Sziasztok!!

Hát ahhoz képeset, hogy a kapu kinyitása után rossz helyre futottunk, Agassi Fant úgy fellökték, hogy tiszta vér volt a keze, és kanyarogni kellett az Arénában..ennek ellenére még is az első sorban álltunk!!! Szóval a koncert szuper volt, jó volt a társaság is, úgye Nóra!!

Amikor Bryan először odaállt elétek, akkor csak a kezét értem el, de aztán ránézett Agassi Fan baratnénkra, és oda állt elé. Aztán Agassi Fan a karjaiban szorongatta, és csókolgatta Bryan mellekasát. Aztán én is rácuppantam, a hasát csókolgattam én is, aztán a fenekének mindkét felát megszorongattam. Aztán amikor már kezdett elindulni, még gyorsan végigsímítottam az arcát. És amikor Nóri előttetek állt, akkor meg az oldalát csikizgettem. Szóval nem fogtam magam vissza, ezt kihagyni nagy baromság lett volna.

Kérdezted van-e olyan fotó, amikor Bryan a színpadon ült előttünk. Nekem van 2, de még nincsenek előhívatva. Rengeteg közeli képet csináltam, jobbak lesznek, mint a bécsiek, amiket Agassi Fan berakott a topicba.!!

Ja, és ezer köszönet a plakátért, már ki is ragasztottuk a falra, és nagyon jól mutat!!!

Remélem azért pár éven belül jön még hozzánk, és nem kell 10-11 évet várni rá! De ha még is, akkor mi várni fogjuk.

A közönségről annyit, hogy az ülő hely épp hogy olyan 3/4-ig volt csak :-((.

Go Bryan!!!!