ned kelly Creative Commons License 2003.04.24 0 0 81
3. Ugyan mennyi volt az a sok cseh es lengyel katona?
4. Nincsenek vegyi fegyverek. Rovarirto szereket talaltak. Ugyan, miert nem vetette be oket, ha volt nekik? Viszont az amcsik hasznaltak depleted uranium-ot az elso obolhaboruban, valamint napalm-ot, s az iraki katonakra bulldozerekkel toltak ra a homokot a loveszarkaikban.
6. Akkora volumenu haborut egyik sem inditott, mint az USA... Lasd. a vietnami es a koreai haboruk. S ez hulyeseg, masra hivatkozni. Ha nekik szavad, akkor nekem is elv ez?
6. Nem fogadok, de ha akarom, utana tudnek nezni. Nem nagy szazalekat, de ehhez haboru eseten extra kiadasok jonnek, nemdebar??? Gondolkodj... Mas egy statikusan, az otthonaban allomasozo hadsereg, s mas egy harcban allo, haborut viselo katonasag koltsegvetese.
7. Megint masra hivatkozol. Az USA-rol van szo ebben a topicban.
8. De ugylatom, te sem neztel utana, mert ide irhattad volna, vagy te is lusta vagy?
Egy varost bombazva nekem ne meselj, meg akkor sem, ha az amerikai csucstechnologiat vetettek be, hogy a lebombazott katonai celpont me;llett levo mas epuleteken egy karcolas sem esett. Ugye volt nehany raketa mely Iranban ert foldet, s ha jol emlekszem, Szaud- Arabia is kapott a nyakaba. A sebeszkes pontossagu bombak... hehe
9. Nem rohogtetlek pajtas, de valamelyik helyen felsoroltam a miniszteriumokat, amit a The Australian c. ujsag kozolt le, fenykepekkel illusztralva. 70 tengereszgyalogos orzi, amig a bagdadi muzeumra nem maradt nekik egy katona sem. Ki is raboltak, s ez az amcsik hibaja. Nekik lett volna kotelesseguk a muzeumot megvedeni. Ha nem hiszed, akkor majd megkeresem az idevago irast, ami azt bizonyitja, hogy haboru eseten, a megszallo hadsereg kotelessege a muzeumi erteteket megvedeni, ua. az az egesz vilag kozkincsekent leteznek, s nem az adott orszag tulajdona ilyen szempontbol. Merhetetlen erteku es potolhatatkan kincseket, tortenelmi emlekeket hagytak ezek az ujkori teuton-lovagok elrabolni. Az elobbire vissza egy kicsit, en nem propagalom, en csak ideztem a cikkbol. Ha esetleg ketelkedsz, be fogom ide masolni. Angolszasz, amerikabarat ujsag.
10. Megint csak peldalozgatsz. De vegulis igazad van, az erosebb kutyanak van igaza, ahogy a 2. vh utan is meg azt a disznosagokat is a nemetek nyakaba akartak varrni, amit az oroszok csinaltak. Az amcsi humanumrol meg annyit, hogy senki olyan tomeggyilkosagot a haboruk alatt nem kovetett el, mint az USA hadvezetes, a Hirosimara es Nagasakira ledobott atombombakkal.
Előzmény: Tamás (54)