A csaj jó volt nagyon, de az volt a legjobb, mikor Bryan elkezdte utánozni, ahogy a seggét rázta... :D Nem akkor láttátok, hogy valaki elbőgte magát az első sorban??? Mert az én voltam, de nem a meghatottságtól, hanem a röhögéstől.. :D
És Steffi, nem szégyeltük magunkat!!! Én se! Viszont érdekes, a nagy nemszégyenkezésben megszagolgattad legalább?? Csurgott róla a víz, és úgy illatozott, minta akkor fürdött volna.. Ez a vegaságtól van?? Mert akkor én is!! Többet bohóckodott, mint itt Pozsonyban. Viszont ha valaki tudja annak a levélnek a szövegét, esetleg, hogy mi lehetett a csomagban, az árulja már el nekünk is! Keithnek nagyon tetszett..
Az egyetlen, ami nem tetszett benne, az az volt, hogy nem lehetett elkapni.. Meg még a többieket se.. Annyi volt a hátsó kijárata az Arénának, mint valami rókalyuknak.. na mindegy, közeli képek vannak, le is tapiztam, ahogy Szandra mondaná ill. mondta, az meg nem hiányzik, hogy valamelyik képet azzal rontsam el, hogy én is rajta vagyok.. :D
Kedves tisztelt társaság, aki mellettem állt, mikor Bryan leugrott, ha valakinek van képe arról, mikor a szinpad szélén ült, az jelentkezzen!! Nem mertem fotózni, mert féltem, hogy amíg a gép után nyúlkálok lelép, aztán se kép se tapizás.. Ez történt Pozsonyban is, most nem mertem kockáztatni.. :(
A képek ma délutánra elkészülnek, majd fel is rakom őket, ha sikerül rávennem a suli programozóját, hogy szkennelje be nekem..
Go everybody! :D
Nóra