Feribá04 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 125
Szia Chris!

Rég hallottam felőled. Reméltem, hogy visszatérsz, mert az írásaid - bár sokszor nagy port kavarnak - élményszámba mennek.

Gratulálok a csapatod rájátszásbeli szerepléséhez őszintén, hisz tudod veletek kapcsolatban mindig kissé elfogult voltam, mert úgy vélem a Körmend lenne az akinek a hiányát a magyar élvonal leginkább megérezné.

Viszont ebben a hozzászólásodban van valami ami szerintem pontosításra szorul:

"a hangulat biztosan, de szerintem a színvonal is jobb volt akkor"

Mondatod első felével teljesen egyetértek, de a másodikkal egyáltalán nem.
OK tudom az idő sok mindent megszépít, de amit írsz akkor is túlzás:

1. Az akkori magyar válogatott a közelébe sem ért a mostaninak (pedig ez is elég szar). Berkics és Zsebe valóban remek játékosok voltak magyar szinten Gulyás és Dávis viszont szintén nagyon jók európai szinten. Ez nagy különbség!
2. Sokkal kevesebb légiós volt akkor a magyar ligában és akik játszottak sem értek fel a maiakkal (persze van kivétel). Hol volt ennyi amerikai? Hol volt ilyen iram, ilyen gyorsaság, ilyen dinamika?
3. Európai kupákban akkor semmit nem értünk el, viszont az utolsó 5-7 évben a Körmend, az ASE, az Albacomp és a Kaposvár jóvoltából valós sikereink vannak.

Szerintem nézd vissza az akkori idők meccseit és rá fogsz jönni, hogy bár rendkívül izgalmasak és szívet melengetőek, de színvonalban azért elmaradnak a maiaktól.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: ChrisClay (124)