themuse
2003.04.23
|
|
0 0
50
|
Sziasztok. Olvasgattam a hozzászólásokat és gondoltam, leírom a tapasztalatomat. Én nagyjából tíz éve vagyok allergiás. Tojásra, tejtermékre, még a fűre is. :) A Zrytecet nem ajánlom senkinek, mert szinte azonnal kiüt. Nagyon álmosító hatása van, akárcsak a Fenistilnek. Nálam a Disophrol vált be, ezt recept nélkül is kiadják, nyolc szem van benne és nyolcszázvalahány forintba kerül. Egyáltalán nem álmosít. Érezhetően birizgálja a szimpatikus idegrendszert, inkább jó érzést kelt mint álmosságot. Ugyanez a hatása a néhány helyen kapható pseudoephedrin tartamú kapszuláknak is. Classic Girl-nek üzenem, hogy az USA-ban nagyon jól lehet tejmentes diétát folytatni, úgy láttam, odafigyelnek a vegikre, jobban mint itthon. Kóstoltasd meg a férjeddel a rizstejet (Rice Dream), és nézzétek meg a kifejezetten vegiknek ajánlott ételeket, ezeknél többnyire odafigyelnek a tej-, tojás- és egyéb allergiára is. Amúgy pedig az immunrendszer erősítése a leghatásosabb gyógymód allergia ellen, homeopátiás gyógyszertárakban nagyon jó immunrendszer-erősítő cseppeket lehet szerezni. (Melocitanol?) |
|