Sziasztok!
Elég régen volt az utolsó hozzászólás így csak remélni tudom, hogy még "jártok" erre.
Íme kedves biocica ismét egy ember aki érti és szereti azt amit Enci "művel"!
Nekem először a Fekete Péterben volt szerencsém látni Őt élőben, és mondhatom lenyűgözött! (Tényleg ha már itt tartunk nagy vágyam, hogy megszerezzem a darabot videón, valaha lenyomták a TV-ben esetleg nincs meg valakinek?)
Tehát Fekete Péter, elráncigáltam az egész családot, amúgy jelzem 200 km-re lakunk Budapesttől és még édesapám is, aki amúgy mindem film kb. 10. percében elalszik végig hahotázta a darabot nem utolsó sorban Encinek köszönhetően. Azóta sikerült látnom a Tangóban ahova elkísért 8 nagyon jó barátom, nem fanatikus EE rajongók, akiket annyira megfogott, hogy utánna minden bulink alkalmával EE kazija és rá mi tomboltunk!! (Valóban hangja nem sok de valóban a lényeg a mondanivaló!Egyébként olvastam olyat is, hogy gyenge volt a tánc, hát a darab tele volt világbajnok táncosokkal!)
Láttam az önálló estjét, a Ping-Szvinget ami szerintem szintén szupi volt, a történet lehet hogy kicsit langyi de önmagában nagyon aranyos és nagyon fontos eszméket közvetített, én rettenetesen örültem neki, hogy Enci "felkarolta a környezetvédelemet"!
A múlt hétvégén pedig volt szerencsém megnézni az Egy csók és más semmit, persze megint felkerekedett a familia, kibővülve a barátommal, aki egyébként szintén, mint sokan mások ellenszenvvel viseltettek iránte, persze igazából azt már nem tudta megindokolni miért!???!! Azóta a darabból folyton Enci beszólásait ismételgeti, hát kell ennél nagyobb elismerés!
Tanulság aki még nem látta színpadon, ne alkosson véleményt, aki látta és mégse tetszik neki akkor ne menjen el!!(marad hely nekünk!)
Kicsit hosszúra nyúlt, de a lényeg amilyen darabban láttam Őt mindig fantasztikusat alakított és rengeteg embernek szerzett és remélem még sokáig szerez örömet!!! (ja és a dedikálás alkalmával valóban nagyon kedvesen és természetesen viselkedett, bár bevallom kicsit én is tartottam tőle!!)