Én a Wallisnál vettem a gömböcöt!
Ügyintézés korrekt volt. Meg a legolcsóbb is itt volt. (10% kezdőrészlet, 5 év alatt csak 10%-kal fizetek többet, mint az ár!) Igaz még mindig tartoznak egy küszöbvédővel, mert nem volt az országban, de majd behajtom rajtuk.:)
A szervízbe beengedtek, amikor az üléshuzatot tették fel külső cég dolgozói, sőt!, a szalon és a műhely között egy űvegfal van, tehát lehet látni akár fotelból is, hogy mit csinálnak, igaz ekkor nem látunk mindent pontosan. Szalon jól néz ki, kellemes, kényelmes. Családot kínalgatták mindennel, amíg én a szervízben voltam. Nem idegeskedtek, amikor a kisgyerek szaladgált az új autók között :) Én maximálisan meg vagyok velük elégedve, igaz szervízre nem oda fogok menni, mert 200km-re lakom tőlük.
Nagykanizsáról hova érdemes vinni szervízre? Azt hallottam, hogy a kanizsaiba nem ajánlatos. De akkor hova??
Casco: 1.6v16 exclusive után fizetek éves szinten 72ezret. Ha valaki tud ennel olcsobbat, akkor szoljon! Fontos, hogy ugyanezt a tipust nezzetek, mert sokat szamit! Első év után csökken 15%-ot, második év után 30-at, 3. év után 50%-ot!!! Ez is fontos!
ARGOSZ-nál kötöttem.
Geli