Hali mindenkii!
en tavaly nyar ota ebayezek kb 30 tetellel (vegyesen nemet angol amerikai) a hatam mogott nehany tapasztalat:
kezdo eladoval ne kezdj! legyen nehany visszaelenorizheto tetele pozitiv visszajelzesel hasonlo osszeggel mint a tied. nem erdemes rizikozni, minden cuccbol sok van az ebayen esetleg kell varni max 1-2honapot, de meglesz a cuccod, es olyan eladotol aki valoban profi azaz valoban elkuldi az arut
mielott barmire is licitalsz nezd meg az amcsi siteokat mennyibe kerul (egyik haverom kert licitaljak neki egy alkatreszt, max 40 dollarig (a licit epp 35 USD-n alt... aztan utana jartam es megvettem neki egy cegtol 30 dollarert ujonnan)
sokan csinaljak, hogy akcioban felvasarolnak aztan az ebayen aruljak...
amcsibol erdemes USPS el kuldetni, eleg jo az ara (elore kalkulalhato a suly fugvenyeben www.usps.com ), es erdemes azon belul is EMS el kuldeni valamivel dragabb, de a csomag gyorsan megjon es mivel gyorspostai, ezert a vamosok se ulnek ra honapokig!
fogok adni meg nehany telefonszamot (most hirtelen nem talalom) orczy teri postai vamhivatal kozvetlen szama, ems feldolgozo szama stb...
nekem is lenne nehany kerdesem:
Paypal-t sikerult szerveznie valakinek??? ha igen hogyan??? (ha razos a valasz johet emilben :)
Udv
nlq