MarK Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5363
Folyamatosan olvasom itt a vitá(ka)t, de mindig elmegy a kedvem az "anyázások" miatt... :(

soldier22: Te is a legdrágábbat szajkózod, ugyanis McCartney-t emlegeted, ami még nemzetközi mércéval mérve is drága...(más kérdés, hogy egy élő legendáról van szó, és nem a szokásos másfél órát kapja a közönség, hanem 3 órás koncertet nyom az öreg csóka :).
A David Gahan koncertre 5900, 6900, és 8500 Ft-os jegyek vannak, és mint tudjuk a Budapest Sportaréna sem olcsó mulatság.

A budapesti ANDANTE koncert szerintem akkor is drága, ha nyilvánvalóan többe is kerül a bérlés és egy odavaló hangcucc, mint vidéken. Nem mondom, hogy tú mács, de azért nem olcsó. Persze be lehet jutni 3500 Ft-ért, de azért a legtöbb ember mégiscsak úgy gondokodik, hogy a már kiad pénzt, akkor ne a legrosszabb helyre üljön... És hiába írod, hogy "60 fő egyszerre megy" - tudni lehet, nem lesz egyetlen üres hely sem, hiszen, ha valakinek igazán tetszik Ákos munkássága(sokan vagyunk így :), az úgyis elmegy, csak az ember esetleg szívja a fogát.

rajmunder: időről időre felhozod Ákos művészi sokszínüségét, tálentumát. Szterintem ezekkel mi is tiszátban vagyunk, vagyis érdemei elismerése mellett kritizáljuk olykor a zenészt. Nyilván nem mindegyik kritika érdemi, netán valamelyik még csak nem is jogos, dehát jól tudjuk, hogy a vélemény szubjektív mivolta milyen írányba viheti el sajnos a kritikai észrevételt. Nem egyszer pedig előítéletekkel átitatott megjegyzések születnek, ezek még rosszabbak...
De Te majd' minden negatív hozzászólást szinte sértésnek veszel, legalább is elkezdődik a hülyézés, magyarákodás. Nem hiszem, hogy mindent meg kell magyarázni...nem is igen lehet.

Vki említette az aranylemezt - jelenleg 15 ezer példányért jár.

Az új klipet még nem láttam, egyebet nemtok mondani ;).