peta Creative Commons License 1999.04.19 0 0 65
T. csoma!

Lehet, hogy ezen röhögni fogsz, de amikor Bokros bevezettette a tandíjat, rá kb. 3-4 hónapra volt az egyetemen egy belsö felméres, ki támogatja, ki ellenzi. Čs az eredmény az volt, hogy a hallgatók több mint fele egyetértett a tandíjjal!

Erröl a Fidesz diktatúra elleni internet opuszról még nem hallottam, érdekes lehet. Alapszerv sem vagyok, csak egy átlagos egyetemista, aki elgondolkozik az emberi gyarlóságon.

Hogy hány müszaki értelmiséginek tetszett a megemlékezés, biztosat nem mondhatok, ugye megérted? Sokan voltak ott, sok vidéki felsöoktatási intézményböl, nem állt módomban mindenkivel személyesen beszélni...
Egyvalaki müszakisról tudok, akinek tetszett, és akit feltehetöleg te is ismersz: Szabó Iván, az Antall-kormány volt pénzügyminisztere is ott ült az elsö sorok egyikében. Igaz, ö csak kulturáltan tapsolt.
A szük öntudatos kissebség, ahogy te nevezed, meg végighalgatta Orbán beszédét, mert mondott nagyon érdekes dolgokat is. Igaz, utána nem mentünk felvonulni, hanem beültünk a kedvenc helyünkre sörözni, azzal a barátunkkal együtt, aki az 56-os kiáltványt szavalta el Orbán mellett állva, és megbeszéltük a dolgokat. Nos, én erre a 6-fös baráti társaság véleményére alapozva írtam azt, hogy többünkben visszataszító benyomást keltett az az éljenzös taps.

Előzmény: csoma (58)