SAGA Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5035
Igazából nem lep meg ami itt megy. Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy zsidózni jó. Persze, hogy miért, azt csak azok tudják akik ezt teszik. De én nem fogom megkérdezni tőlük. Ilyen a világ. Történnek ennél csúnyább dolgok is nap mint nap, szinte minden pillanatba, függetlenül a rasszizmustól. Egy biztos: honlapunk részéről hatalmas baklövés volt ennek a cikkenek a megjelentetése pont egy ekkora zakó után. Én nagyon fel voltam háborodva, hogy egy ilyen megalázó vereség után az ellenfél szurkolótáborával foglalkoznak. Őszintén: érdekelt ez valakit??? Engem nem. Szarjankók meg mindenhol vannak, minden szurkolótáborban, köztünk is! (azok nem hiszem, hogy ide írkálnak) Voltam már úgy MTK meccsen, hogy rosszul éreztem magam a körülettem lévő kis pöcsök miatt, mert az ő megnyilvánulásaik nem a szurkolásról, nem a fociról szólt. Mi kevesen vagyunk (legalábbis a lelátókon), kevesebb a primitív ember is. Ha többen kijönnének, több lenne a balhés barom is. A fradit is azért utálják annyian, mert annyian vannak, hogy a primitívák száma is nagyon nagy. Százalékosan nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne a szurkolótáborok között és ez nem csak a szurkolókra vonatkozik.