Gyap Creative Commons License 2003.04.17 0 0 2961
Thalicskás Napot Mindenkinek!

Több mint 3 hónapos huzavona után a Január 15-én eltűnt kicsi ALIZE autóm ellenértékének egy részét a héten átutalja a bank! Ja és mennyit!!! Hát valami eszméletlen keveset!!!
Na de lássuk a a számokat!!!
Az autót 2002.10.13- án vásároltam 2.515.000,- Ft-ért plusz az üzembe helyezés + váltózár!
A biztosító mivel már van becsült eurotax ára az autónak és volt benne: klíma. elektromos ablak, metál fény stb... de a 2 hónap alatt megtett 5000 km miatt valamicskét levont, 2.510.000,- Ft-ra értékelte az autót! Szerintem a körülményekhez képest korrektnek mondható?!
Na de jönnek a a mínuszok! Jár az autó után a biztosítónak 10% önrész / ez még rendben is volna / de ki kell fizetni a biztosítási évfordulóig esedékes összeget ami nem kis összeg már így együtt! 2.510.000,- - 251.000,- -110.017,- =2.148.983,- Ft utalás ment a banknak! A felvett hitel összeg 1.630.000,- Ft volt! Befizetve 4 havi részlet kb 160.000,- Ft ami sajnos kevésnek bizonyult mert a bank nem a rendőrségi lezáráskor fejezi be a hitel törlesztésének igényét így még 2 hónapot behajt abból a pénzből amit a biztosító fizetett! Így sikeresen utalnak a számlámra 483. 515,- F-t! Így ez lett a vége! Nem kevés buktával a végén! Ez van!
Na de akkor lássuk az alternatívákat! Kocsit kellene venni! Körbe is jártam a dolgot és elég szépen emelkedett a kedvencem ára! Nagyon kacérkodom az 1,5 DcI-vel! Bár a próbavezetés nem igazán győzött meg!!! Az 1-es, 2-es kicsit lomhának lassúnak tűnik, igazából a 3-as 4-es 5-ös sebesség ami erőssége az autónak ja és a fogyasztása! Bár már többször olvastam és minden nap olvasom a fórumot de nem tudok dönteni!!!
Várom a segítségeteket és a meggyőző véleményeket akar az 1,5 DCI OAZIS akár az 1,4 16V 98 vagy 75 LE OAZIS-sal kapcsolatban!! Sürgős lenne mert a héten vagy max a jövő hét elején dönteni kellene!
Várom a válaszokat akár mailban is kg.aladin@freestart.hu!!

Üdv: Gyapi!

Ui.: Bocs, hogy kicsit hosszú voltam!