Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2003.04.17 0 0 398
"ezzel a toll-bulival eléggé lealázott OV" - mondja, "kihallva" egy balos, vagy liberó.

Asszem nagyon rossz helyzetbe cselezem magam, ha én kezdem megvédeni Medgyessyt, főleg, hogy sok jobbos is megalázásként értékelte a sztorit.

Pedig szvsz nem az volt. Sőt. Meg merem kockáztatni, hogy PR-trükknél is több volt. Sőt az árokbetemető úriemberi gesztusnál is több, pedig az önmagában pozitív.

Én benne éreztem az MSZP és SZDSZ "rettenetes tagsága" elleni küzdelem egyfajta manifesztációját és üzenetét, a tagságok nevelésének szándékát, és legfőképpen a rettenetes ballib vezérkarok okítását, ha úgy tetszik "megalázását": így is lehet, mostantól így lesz.
A Medgyessy mögött álló erők (emlékeztek a kódolt nyafogásra a párt és a kormány közötti problémákról?) világosan látják, - itt a fórumon egyedül lucass:-) - hogy az MSZP ezzel a kovácsi-lendvai-újhelyi-tóbiási stílussal nem győzhet 2006-ban.
Persze, az is lehet, hogy csúnyán át vagyok verve. De az nem érdekes, fő, - nekik, és az ellenfeleknek - hogy a dolog hat, működik.
Furcsa, furcsa. Merthogy mégiscsak a D-209-esről beszélek.

(Orbánnak a gesztus elől lehetlen és nem érdemes kitérni. Szvsz ő is jól jöhet ki belőle.)

Előzmény: noir2 (278)