dongenaro Creative Commons License 2003.04.17 0 0 119
Kedves Ghanima!!!

Teljesen elképzelhetetlennek tartom azt, hogy az illető hölgy valóban a rosszulléttel küzdve, szinte magatehetetlenként érkezzék aiz inkriminált jármű bejáratához:

1. ugyanis, miután cekkerekkel jön, valószínűsíthető, hogy a piacon megvásárolt egy-két-több szatyornyi cuccot HAZA fogja vinni... Ha pedig ez így van, PONTOSAN KELL, HOGY TUDJA, hogy teljesen fölösleges egy már teli, bármelyik pillanatban indulható villamosra felverekednie magát,(s ott a leülési NAGYHALÁL-színjátékot eljátszania), mert PONTOSAN TUDJA, hogy 5-7 percen belül egy ÜRES VILLAMOSRA ülhet föl, minden eljátszandó színjáték nélkül!!!!! Tetszik érteni??? Bárki NEM MEGY ISMERETLEN HELYRE HATALMAS, mondjuk HÉTVÉGÉRE BEVÁSÁROLT SZATYROKKAL, AZOKAT HAZA akarja vinni, akkor pedig (és egyébként is, miután VÉGÁLLOMÁSON VAGYUNK) leülhet, ha akar, 5-7 percen belül!!! Ehelyett ők a másik lehetőséget választják... ez az, amit az idősebb "dámákban" sohasem értettem meg: inkább vállalják a tortúrát, játsszák a színjátékot, csak hogy egyetlen méterrel közelebb legyenek a végcélhoz, s ilyenkor elsősorban nem a kényelem érdekli őket, hanem az, hogy akár mindenkit a villamoson, buszon, metró-mozgólépcsőn felrugdosva egyetlen méter előnyt szerezzenek!!! IGENCSAK BUNKÓ STÍLUS, MONDHATOM, és egyáltalán nem méltó az illető személyek magas életkorához.... Engem is rendszeresen felrúgnak a metró mozgólépcsőjén az ilyen "madame-ok", s aztán megállnak előttem 2-3 lépcsővel - baromi nagy eredmény: ezért már VOLT értelme erőszakoskodni, tülekedni, furakodni, amit ezek művelnek... S bizonyára ez a "furakodjunk, mert elkésünk" elv dolgozhat az elméjükben akkor is, mikor SUNYI módszereket vetnek be az erre FOGADÓKÉPES közönség ellen... S szerintem röhögnek is magukban, hogy milyen eredményesek voltak ma is...

2. "tegyük szívünkre a kezünket, mi nem szeretünk előnyben részesíteni bizonyos típusú üléseket, másokkal szemben, ha lehetőségünk támad rá?
Harmadszorra pedig, ami a két perc múlva kisimult arcú pihenést illeti: ilyenkor talán így működik az ember: A/ elértem,és_ezt_ a villamost, phű, de jó! B/ nahát, ennyi kedves ember is fölajánlotta a helyét, melyiket is kellett volna választanom!! C/ jaj, de jó, végre pihenhetek egy kicsit, szegény férjem sírját is rendbetettem, phűűű."

válasz: Így lenne,ha:
1.: A/ mindegy lenne hogy leülünk-e, csak minél előbb hazaérjünk, de akkor ne csodálkozzunk, ha az az igényünk, hogy ülve utazunk, kvázi ellentétben áll azzal, hogy minél gyorsabban hazaérjünk
2.:B/ az "ennyi kedves embert" a néni valszeg már lártásból ismeri, mert fura, de az egy időben utazók igen gyakran összetalálkoznek egy-egy villamoson, buszon... ILYEN az 59-es is, amely EGYÁLTALÁN NEM JÁR RITKÁN, átlagos járatsűrűsége 5-7 perc, tíz évig utaztam rajta nap-mint nap, úgyhogy nekem ne magyarázz!
3.: " C/ jaj, de jó, végre pihenhetek egy kicsit, szegény férjem sírját is rendbetettem, phűűű"...
Ez meg miféle "érzelmekre" ható MARHASÁG a részedről?????? Komácskám!!! A Temető (a Farkasrétire gondolsz, ugye???) az a MÁSIK VÉGÁLLOMÁSA az 59-esnek!!! Hogy ülhetne fel BÁRKI IS ilyen gondolatokkal a MOSZKVA TÉREN??? Kérlek szépen a nagy-nagy emócióid mellé gondolkozz már egy picit, ha nehéz is!!!!

dongenaro

Előzmény: Ghanima (118)